Παρασκευή, 29-03-2024, 08:34

Γειά σου Κουτσομπόλη | | RSS

Κεντρική » 2010 » Ιούλιος » 26 » Χρόνια Πολλά Sandra Bullock
13:24
Χρόνια Πολλά Sandra Bullock
Σήμερα, η πανέμορφη ηθοποιός, μητέρα και ισχυρή γυναίκα, Σάντρα Μπούλοκ γιορτάζει τα 46 γενέθλιά της. Δε θα γράψω το βιογραφικό της απλώς θα σας παρουσιάσω τα γεγονότα που συνέβησαν στη ζωή της τον τελευταίο καιρό.

Ας ξεκινήσουμε με την καλλιτεχνική της πλευρά. Κατά το τελευταίο έτος στην καριέρα της Μπούλοκ υπήρξαν σκαμπανεβάσματα. Φυσικά, η πιο σημαντική ταινία της χρονιάς που πέρασε είναι "The Blind Side" (2009). Μια αληθινή ιστορία του αμερικανού ποδοσφαιριστή Michael Oera. Όταν έμεινε άστεγο το αγόρι, μια πλούσια οικογένεια τον πήρε σπίτι της, και χάρη στα μέλη της οικογένειας αυτής, κατάφερε να γίνει ένα αστέρι.

Στην πραγματικότητα, ο πρωταγωνιστικός γυναικείος ρόλος προσφέρθηκε αρχικά στην Τζούλια Ρόμπερτς, αλλά εκείνη δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για το έργο. Είναι αξιοσημείωτο ότι στην αρχή ούτε και η Σάντρα Μπούλοκ ήθελε να παίξει στο «The Blind Side». Τρεις φορές αρνήθηκε την πρόταση. Αυτό που την ενοχλούσε περισσότερο ήταν το γεγονός ότι ο χαρακτήρας που έπρεπε να υποδύεται είναι φανατική Χριστιανή, και μάλιστα μεγάλο μέρος της ταινίας είναι αφιερωμένο στο θέμα της θρησκείας. Ωστόσο, λίγο αργότερα ο σκηνοθέτης, κάλεσε την ηθοποιό να γνωρίσει από κοντά την πραγματική οικογένεια Τούι, η οποία κάποτε είχε υιοθετήσει το διάσημο αθλητή. Αυτή η γνωριμία έκανε την Sandra να δεχτεί το ρόλο. Για την ταινία αυτή η διάσημη ηθοποιός κέρδισε "Χρυσή Σφαίρα", "Όσκαρ" και πολλά λεφτά.

«The Blind Side»

Βέβαια στην χρονιά που πέρασε η Μπούλοκ δεχόταν και αρνητικές κριτικές ειδικά για την κωμωδία "All About Steve" όπου είχε συμπρωταγωνιστή τον γοητευτικό Bradley Cooper. Η ταινία έλαβε διάφορες κριτικές και στη Sandra δόθηκε το "Golden Raspberry"* το οποίο παρέλαβε αυτοπροσώπως - θαρραλέα κίνηση.

"All About Steve"

Όλα αυτά είναι σημαντικά γεγονότα στην καριέρα της Μπούλοκ, αλλά πολλοί ασχολήθηκαν και με την προσωπική της ζωή. Λίγες ημέρες μετά, αφού έλαβε το βραβείο "Όσκαρ", η Σάντρα εγκατέλειψε τον σύζυγό της Jesse James, αν και στην τελετή το ζευγάρι φαινόταν ευτυχισμένο, ενώ λίγο πριν η ηθοποιός υιοθέτησε επίσημα την κόρη του Τζέσι. Ο γάμος διαλύθηκε αφού η προδοσία του James έγινε δημόσιο θέμα.

Sandra Bullock & Jesse James

Μόλις η Σάντα έμαθε ότι ο σύζυγός της είναι άπιστος, η ηθοποιός εγκατέλειψε το κοινό τους σπίτι. Για πολύ καιρό η πληγωμένη γυναίκα δεν εμφανιζόταν δημοσίως. Δεν τον συγχώρεσε ακόμη κι όταν ο Τζέσι πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης για θεραπεία από σεξουαλικό εθισμό (κάτι που θύμωσε τον Τζέσι). Αφού η Σάντρα έκανε τα χαρτιά διαζυγίου ανακοίνωσε δημόσια ότι έγινε μητέρα του μικρού Λούη. Έτσι κατέληξε ανύπαντρη μητέρα δυο μικρών παιδιών.

Ωστόσο, πρόσφατα κυκλοφόρησαν φήμες που λένε ότι η Σάντρα ίσως να συγχωρήσει τον James. Λένε ότι άρχισαν να επικοινωνούν και πάλι. Ανώνυμες πηγές αναφέρουν ότι η Σάντρα δεν μπορεί να ξεχάσει πόσο πολύ την πλήγωσε ο Τζέσι, αλλά αυτός της έδωσε οικογένεια που είχε ονειρευτεί. Να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν αυτές οι φήμες.

Θα συγχωρήσει η ηθοποιός τον πρώην σύζυγο ή όχι - αυτό είναι δική της δουλειά. Το βασικό είναι ότι τώρα φαίνεται ευτυχής. Η Sandra μάς υπόσχεται να συνεχίσει να ασχολείται με τον κινηματογράφο, γι 'αυτό κι εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία τις νέες της ταινίες!

* "Golden Raspberry" ή αλλιώς "Razzie Award" = "Χρυσό Βατόμουρο" είναι τα αντιβραβεία των Όσκαρ, με τα οποία «βραβεύουν» τις Χειρότερες ταινίες ή ηθοποιούς της χρονιάς.


Ονόματα: Sandra Bullock
Διαβάστε επίσης:
Κατηγορία: Κουτσομπολιά | Κουτσομπόλιδες: 595 | Πηγή: photo:Zimbio | Βαθμολογία: 0.0/0
Συνολικά σχόλια: 2
0  
2 κουτσή-μπόλα   (28-07-2010 21:31) [Κουτσομπολιό]
ω ναι! μακάρι όλες μας να είμαστε όπως αυτή στην ηλικία της

0  
1 bladerunner   (27-07-2010 11:21) [Κουτσομπολιό]
μακαρι να φτασω την ηλικια της και να ειμαι ετσι!!ειναι πολυ ομορφη!!!

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Brad Pitt Ashton Kutcher Lindsay Lohan Tom Cruise Sandra Bullock Oprah Winfrey Robert Downey Junior Bruce Willis Britney Spears Sarah Jessica Parker Elisabetta Canalis Katie Holmes Uma Thurman Halle Berry Charlie Sheen Brian Austin Green Charlize Theron Penelope Cruz Jackie Chan Alyssa Milano Ashlee Simpson Ben Affleck Kim Cattrall Cynthia Nixon Victoria Beckham Ryan Reynolds Miranda Kerr Cameron Diaz Paris Hilton Johnny Depp Katy Perry Kate Hudson Heidi Klum Madonna Meryl Strip Leonardo DiCaprio Matthew Bellamy Mark Wahlberg Gwyneth Paltrow Hugh Laurie Blake Lively Ed Westwick Kristen Stewart Scarlett Johansson George Clooney Guy Ritchie Helen Mirren Courtney Cox Drew Barrymore Robert Pattinson Ian Somerhalder Leighton Meester Lady Gaga David Beckham Eva Longoria Marcia Cross Felicity Huffman Anne Hathaway Beyonce Jennifer Aniston Jessica Alba Christina Aguilera Will Smith Gerard Butler Emma Watson Daniel Radcliffe Monica Bellucci Ali Larter Rihanna Milla Jovovich Orlando Bloom Angelina Jolie Michael Jackson Reese Witherspoon Matt Damon Olivia Wilde Diane Lane Paul Bettany James Franco Megan Fox Mickey Rourke kate winslet Teri Hatcher Kylie Minogue Jude Law shakira Demi Moore Julia Roberts Nicole Richie Gwen Stefani Robert De Niro Sienna Miller Colin Farrell Tom Hanks Cate Blanchett Jennifer Lopez Kristin Davis Jennifer Garner natalie portman Javier Bardem