Πέμπτη, 28-03-2024, 20:36

Γειά σου Κουτσομπόλη | | RSS

Κεντρική » 2010 » Ιούλιος » 25 » ΤΟΠ-8 διορθωμένες μύτες
11:31
ΤΟΠ-8 διορθωμένες μύτες
Οι αστέρες αλλάζουν το σώμα τους με ευκολία και τόσο συχνά όσο αλλάζουν και τα ρούχα τους. Και όλα αυτά για να είναι τέλειοι, όμορφοι και ελκυστικοί.

Η ρινοπλαστική, μαζί με την αύξηση του στήθους, είναι οι ηγέτες στο Χόλιγουντ. Μια πιο λεπτομερή και καλοσχηματισμένη μύτη χαρίζει γοητεία. Επιπλέον, η ρινοπλαστική είναι μια διέξοδος για πολλούς ανθρώπους που κάποτε είχαν τραυματίσει αυτό το σημείο του προσώπου τους. Σύμφωνα με διάφορες πηγές, διόρθωση μύτης υπέστησαν οι διασημότητες όπως ο Robert Pattinson, Zac Efron, Tom Cruise, Angelina Jolie, Blake Lively, Scarlett Johansson, Ashley Tisdale, Salma Hayek, Michelle Pfeiffer, Nicole Kidman και πολλοί άλλοι αστέρες.

Σας παρουσιάζω TOP-8 διάσημες διορθωμένες μύτες.

Paris Hilton

Η διάσημη ξανθιά Paris Hilton - κατέφυγε στην πλαστική χειρουργική αρκετές φορές, αν και διαρκώς το αρνείται.
Φυσικά, αν η λαμπερή ντίβα επιβεβαιώσει το γεγονός της παρέμβασης των χειρουργών στο "τέλειο σώμα" της, η γυναίκα αυτή θα διαγράψει το μύθο της θεϊκής της ομορφιάς. Τελικά έκανε η Paris Hilton ρινοπλαστική; Δείτε τις φωτογραφίες και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας.

Ashlee Simpson

Η μικρότερη αδελφή της Jessica Simpson η Ashley, το 2007 ξεσήκωσε τον τύπο με την διόρθωση της μύτης της.
Σε μια συνέντευξη, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "Harper Bazaar" σχεδόν αμέσως μετά την επέμβαση, η Ashlee Simpson προσπάθησε να διαψεύσει τις φήμες και είπε: «Δεν με ανησυχεί το τι λέει ο κόσμος. Είμαι χαρούμενη και πολύ ευχαριστημένη με την εμφάνισή μου. Αγαπώ τον εαυτό μου. Ποτέ δεν ένιωθα δυσαρεστημένη με την εμφάνισή μου - ούτε τώρα, ούτε και στο παρελθόν.»
Ωστόσο οι στενοί φίλοι της τραγουδίστριας λένε ότι η μύτη της ήταν διαφορετική και η κοπέλα είχε κόμπλεξ και ένιωθε μειονεκτικά μπροστά στην πανέμορφη αδερφή της Jessica.
Αλλά μετά την επέμβαση, κατά την οποία έκανε όχι μόνο ρινοπλαστική, αλλά και διόρθωση του σχήματος στόματος και προσώπου, η Ashley απέκτησε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αναδύθηκε από τη σκιά της διάσημης αδελφής της.

Jennifer Aniston

H Jennifer Aniston - είναι μισή Ελληνίδα και η μύτη της κάποτε πρόδιδε την μισή της εθνικότητα. Το 2008, η ηθοποιός έκανε επίσημη δήλωση λέγοντας ότι επιτέλους μπορεί να αναπνεύσουν ελεύθερα μετά τη διόρθωση του ρινικού διαφράγματος. Επίσης, το αστέρι παραδέχθηκε ότι έπρεπε να κάνει χειρουργική επέμβαση και για ιατρικούς λόγους. Είναι αλήθεια αυτό ή όχι, ένα πράγμα είναι σίγουρο - μετά το χειρουργείο το πρόσωπο της Jennifer Aniston απέκτησε θηλυκή και χαριτωμένη μύτη.

Halle Berry

H Catwoman και η μόνη φίλη του Bond βραβευμένη με Όσκαρ, μητέρα όμορφης κόρης και απλώς όμορφη γυναίκα, η Halle Berry, στα νιάτα της είχε μια χαρακτηριστική αφρο-αμερικάνικη μύτη.
Η ηθοποιός δεν ξεχώριζε από τους άλλους διάσημους στο Χόλιγουντ. Έτσι, αποφάσισε να κάνει ρινοπλαστική, και ξαφνικά η Halle Berry μετατράπηκε σε μια πανέμορφη γυναίκα. Μετά την επέμβαση η καριέρα της Halle Berry απογειώθηκε, κάτι που αποδεικνύεται από πολλούς επιτυχημένους ρόλους και υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Megan Fox

Χολιγουντιανό αστέρι της νέας γενιάς, η σέξι και όμορφη Μέγκαν Φοξ επίσης δεν μπόρεσε χωρίς ρινοπλαστική και ακόμη διόρθωσε τα χείλη της το στήθος της.
Αν συγκρίνουμε τις φωτογραφίες της μικρής Μέγκαν Φοξ, η διαφορά είναι εμφανής: η μύτη έγινε πιο λεπτή, τα χείλη πιο παχουλά και το στήθος πιο πλούσιο. Κάποιοι λένε ότι η Μέγκαν έχει πολύ λεπτή μέση - 56 cm, και με ύψος 1.68 η ηθοποιός ζυγίζει μόνο 52 κιλά. Η ίδια δηλώνει ότι καλύτερα να παχύνει παρά να κάνει δίαιτα και ότι η τέλεια εικόνα της είναι από τη φύση. Πιθανώς, όπως και όλα τα άλλα.

Britney Spears

Η pop-πριγκίπισσα, και για αρκετό καιρό η ντίβα των σκανδάλων Britney Spears, κατέφυγε στις υπηρεσίες των πλαστικών χειρουργών αρκετές φορές. Την πρώτη πλαστική χειρουργική επέμβαση αύξησης στήθους η Αμερικανή ποπ-ντίβα έκανε όταν ήταν ακόμη ανήλικη. Μετά τη γέννηση των παιδιών, κατέφυγε σε λιποαναρρόφηση και στη διόρθωση του στομάχου. Επιπλέον, η Spears έκανε ρινοπλαστική, η οποία της χάρισε μια όμορφη μύτη.

Tyra Banks

Όπως έχουμε ήδη πει, η ρινοπλαστική - είναι από τις πιο δημοφιλές χειρουργικές επεμβάσεις, μαζί με την λιποαναρρόφηση και την αύξηση στήθους.
Δεν μπόρεσε να αποφύγει το χειρουργικό τραπέζι και η Αφρικανή Supermodel Tyra Banks. Η νέα μύτη έκανε το πρόσωπο της Τάιρα πιο αρμονικό ενώ τα χαρακτηριστικά του προσώπου πιο σωστά.
Αλλά τον τελευταίο καιρό, η Tyra Banks έχει παρασυρθεί και η επιθυμία της να μείνει για πάντα νέα έπαιξε ένα σκληρό παιχνίδι μαζί της: στο πρόσωπο του μοντέλου πάγωσε μια άψυχη έκφραση σαν της κούκλας. Για όλα φταίνε οι υπερβολικές ενέσεις Botox και το συχνό λίφτινγκ. Σταμάτα το, Tyra!

Cameron Diaz

H χολιγουντιανή ηθοποιός Cameron Diaz έγινε διάσημο χάρη στους ρόλους της στις ρομαντικές κωμωδίες, καθώς και χάρη στις πολυάριθμες ερωτικές σχέσεις. Η Cameron - μία από τις λίγες σταρ του Χόλιγουντ που δημοσίως δήλωσε ότι έκανε πλαστική χειρουργική. Δηλαδή, ρινοπλαστική.
Κάνοντας Surfing, έσπασε τη μύτη της τέσσερις φορές, ενώ το 2006 ο προσωπικός της γιατρός την ανάγκασε να μπει στο χειρουργείο όχι για λόγους ομορφιάς αλλά υγείας.
"Δεν θα ξανακάνω καμία τέτοια επέμβαση" - διαβεβαίωσε η Cameron Diaz σε μια συνέντευξη με το βρετανικό Cosmopolitan. "Είμαι πεπεισμένη ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας."
Κοιτάζοντας αυτή τη χαρούμενη ξανθιά γυναίκα πραγματικά πιστεύω ότι λέει αλήθεια!


Ονόματα: Britney Spears, Megan Fox, Paris Hilton, Tyra Banks, Halle Berry, Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Ashlee Simpson
Διαβάστε επίσης:
Κατηγορία: ΤΟΠ διασήμων | Κουτσομπόλιδες: 9353 | Πηγή: Fadedyouthblog, Evilbeetgossip, Justjared, Fanpop | Βαθμολογία: 5.0/1
Συνολικά σχόλια: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Brad Pitt Ashton Kutcher Lindsay Lohan Tom Cruise Sandra Bullock Oprah Winfrey Robert Downey Junior Bruce Willis Britney Spears Sarah Jessica Parker Elisabetta Canalis Katie Holmes Uma Thurman Halle Berry Charlie Sheen Brian Austin Green Charlize Theron Penelope Cruz Jackie Chan Alyssa Milano Ashlee Simpson Ben Affleck Kim Cattrall Cynthia Nixon Victoria Beckham Ryan Reynolds Miranda Kerr Cameron Diaz Paris Hilton Johnny Depp Katy Perry Kate Hudson Heidi Klum Madonna Meryl Strip Leonardo DiCaprio Matthew Bellamy Mark Wahlberg Gwyneth Paltrow Hugh Laurie Blake Lively Ed Westwick Kristen Stewart Scarlett Johansson George Clooney Guy Ritchie Helen Mirren Courtney Cox Drew Barrymore Robert Pattinson Ian Somerhalder Leighton Meester Lady Gaga David Beckham Eva Longoria Marcia Cross Felicity Huffman Anne Hathaway Beyonce Jennifer Aniston Jessica Alba Christina Aguilera Will Smith Gerard Butler Emma Watson Daniel Radcliffe Monica Bellucci Ali Larter Rihanna Milla Jovovich Orlando Bloom Angelina Jolie Michael Jackson Reese Witherspoon Matt Damon Olivia Wilde Diane Lane Paul Bettany James Franco Megan Fox Mickey Rourke kate winslet Teri Hatcher Kylie Minogue Jude Law shakira Demi Moore Julia Roberts Nicole Richie Gwen Stefani Robert De Niro Sienna Miller Colin Farrell Tom Hanks Cate Blanchett Jennifer Lopez Kristin Davis Jennifer Garner natalie portman Javier Bardem